Δύο μήνες εκτός ο Μποτία – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

από AllAboutARIS

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Κηφισιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο των βορείων προαστίων να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό. Ωστόσο, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Αλμπέρτο Μποτία να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Ο Ισπανός στόπερ χτύπησε με αγκωνιά τον Ιωαννίδη, δέχτηκε κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα κι όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, τραυματίστηκε κι ίδιος στη συγκεκριμένη φάση.

Η ζημιά ήταν μεγάλη για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έσπασε το χέρι του και θα μείνει εκτός για δύο μήνες. Σύμφωνα με την Κηφισιά, ο αμυντικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη κάταγμα αριστερής ωλένης

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ενημέρωση της Κηφισιάς:

«Το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στον Αλμπέρτο Μποτία έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες».

Προτεινόμενα Άρθρα