Εθνική Αγγλίας: Πρόστιμο στον Μπέλινγχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία

από AllAboutARIS

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στη δραματική πρόκριση της Αγγλίας προς τα προημιτελικά του EURO 2024, καθώς με ένα μαγικό ψαλιδάκι στο 90+4΄ισοφάρισε κόντρα στη Σλοβακία κι έσωσε την παρτίδα για τα Τρία Λιοντάρια.

Ακόμα κι έτσι ωστόσο εκείνη τη βραδιά δεν πήγαν όλα… ονειρικά για τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος άλλωστε έδειξε τα… κοχόνες του για το επιβλητικό γκολ που σημείωσε και η UEFA άνοιξε φάκελο εις βάρος του, με πιθανή ακόμα και την τιμωρία του δτο ματς με την Ελβετία.

Όπως έγινε γνωστό όμως η Αγγλία και ο Μπέλινγκχαμ μπορούν πλέον να αναπνέουν με ανακούφιση. Κι αυτό διότι ο 21χρονος δέχθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και απέφυγε μια πιο σοβαρή τιμωρία που θα έθετε σε κίνδυνο την παρουσία τους στους «8» της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον νοκ-άουτ αγώνα απέναντι στην Ελβετία, έχοντας στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της Αγγλίας στο EURO (μαζί με τον Κέιν) με δυο γκολ κόντρα σε Σερβία και Σλοβακία.

 

Προτεινόμενα Άρθρα