ΕΚΤΑΚΤΟ: Έδωσαν τα χέρια ΑΡΗΣ και Ρόουζ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΡΗ για τον χειμώνα είναι γεγονός και μάλιστα αρκετά γνώριμη!

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έδωσε τα χέρια με τους “κιτρινόμαυρους” για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και το αργότερο ως την Πέμπτη -πιθανότατα αύριο- θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεγάλη επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ομάδα είχε ξεκάθαρη ανάγκη για στόπερ καθώς ο Βέλεθ αναμένεται να επανέλθει μετά τα μέσα Γενάρη στην αγωνιστική δράση. Η περίπτωση του Γάλλου έπεσε στο τραπέζι κυριολεκτικά το τελευταίο 24ωρο και “έτρεξε” πολύ γρήγορα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του AllAboutARIS. Ο Άκης Μάντζιος έδωσε τη συγκατάθεσή του δίχως δεύτερη σκέψη, αφού γνωρίζει τον παίκτη από την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι με τον Ρόουζ υπήρξε επαφή και το περασμένο καλοκαίρι, δίχως όμως οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Η επιθυμία του Γάλλου όμως να επιστρέψει στην Ελλάδα δεν “έσβησε” και ο ΑΡΗΣ τον πρόλαβε… στο νήμα, πριν δώσει τα χέρια με τον Απόλλωνα Λεμεσού για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Ο ΑΡΗΣ παραμένει η ομάδα με την οποία ο Ρόουζ μετράει τις περισσότερες συμμετοχές και συγκεκριμένα 96 στα 2,5 χρόνια που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν στη Λέγκια Βαρσοβίας, με 43 συμμετοχές.

Προτεινόμενα Άρθρα