Ενδεκάδα: Η ώρα των απαντήσεων…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το σημερινό Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ αλλά και το σχήμα με το οποίο θα επιλέξει ο Χερμάν Μπούργος να παρατάξει την ομάδα του.

Η επιστροφή του Σάσα και η κατάσταση του Ιτούρμπε είναι οι δύο άξονες που δυσκόλεψαν αρκετά τον Αργεντινό τεχνικό να καταστρώσει τα πλάνα του τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ,  ο Ντουκουρέ και ο Ματίγια… παίδεψαν τον 53χρονο όσον αφορά τη μεσαία γραμμή και θα φανεί εάν τελικά θα αφήσει κάποιον έξω ή αν θα βρει τον τρόπο να τους χωρέσει και τους τρεις. Δύσκολα όμως με τριάδα στο κέντρο…

Η απόφασή του ίσως επηρεαστεί και από τον Ιτούρμπε, ο οποίος ναι μεν επέστρεψε αλλά δεν είναι 100″% έτοιμος. Οπότε δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα, για το οποίο ερίζουν επίσης οι Γκάμα, Γκαρσία και κατά δεύτερο λόγο ο Εντιαγέ.

Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Καμαρά και Μαντσίνι είναι οι σίγουροι της ενδεκάδας. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει μία σκέψη μήπως παίξουν μαζί μπροστά -δηλαδή ο Αργεντινός αντί του Πάλμα- αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο αφού ο Ονδουριανός μετράει δύο συνεχόμενες παρουσίες στο αρχικό σχήμα.

Οι απαντήσεις, λίγο μετά τις 18:00…

Προτεινόμενα Άρθρα