Λεωφόρος… τριάδας και Ευρώπης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με πολύ δύσκολη “έξοδο” επιστρέφει ο ΑΡΗΣ στην αγωνιστική δράση μετά το Πάσχα, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Τα πλέι οφ μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δύσκολη αποστολή στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (19:00, AllboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport 1), στο πιο ενδιαφέρον και πιο κρίσιμο παιχνίδι της ημέρας.

Ο ΑΡΗΣ πήγε στη διακοπή με πολύ καλό μομέντουμ μετά τις νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, φιλοδοξώντας να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Το δικό του μομέντουμ έχει και ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ, αλλά και λόγω του Κυπέλλου αφού εδώ και λίγες μέρες πανηγυρίζει την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης.

ΑΡΗΣ: Ολοι “μέσα”

Ο Χερμάν Μπούργος κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς βασικά προβλήματα έπειτα από πολύ καιρό.

Ο Λούκας Σάσα επανήλθε στην αποστολή ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τόσο οι Χουάν Ιτούρμπε όσο και ο Χουλιάν Κουέστα που αντιμετώπισαν προβλήματα στο διάστημα της διακοπής.

Σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μοναδική απουσία είναι αυτή του Γιοχάν Μπεναλουάν. Ο Γαλλοτυνήσιος υπέτη κάταγμα στον αστράγαλο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αποστολή του ΑΡΗ:Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Lucas Sasha, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με Μπρινιόλι αλλά χωρίς Διούδη

Ο Ιταλός ήταν αμφίβολος αλλά τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχοντας μοναδικό πρόβλημα αυτό του Σωκράτη Διούδη. Ο διεθνής κίπερ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός, με τον Ξενόπουλο να παίρνει τη θέση του στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

6η αγωνιστική Play Off Super League

Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: “Απόστολος Νικολαΐδης”

19:00, Cosmote Sport

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοβ (Αζερμπαϊτζάν), Ακίφ Αμράλι (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

 

VAR: Βάσκο Σάντος (Πορτογαλία)

Βοηθός VAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Προτεινόμενα Άρθρα