Ενδεκάδα: Φουλ των επιλογών!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο αγώνας του ΑΡΗ στη Λαμία συνδυάζεται με μαζικές επιστροφές παικτών, οι οποίες διευκολύνουν σημαντικά το έργο του Άκη Μάντζιου.

Το ιατρικό δελτίο άδειασε και δίνει σημαντική ευελιξία στον Άκη Μάντζιο για να καταρτίσει την ενδεκάδα, ετοιμάζοντας αλλαγές σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Αρχικά, στην άμυνα επιστρέφει ο Φαμπιάνο δίπλα στον Μπράμπετς, με τους Σούντγκρεν-Γκάνεα να παραμένουν στα μπακ και τον Κουέστα στο τέρμα.

Υπό κανονικές συνθήκες το κέντρο θα ήταν η μόνη γραμμή που δεν θα άλλαζε. Λίγο όμως η απουσία του Σάσα και λίγο η κόπωση του Τζέγκο από την Εθνική, μπορεί να “φέρουν” στα χαφ ένα δίδυμο Εντιαγέ-Ματίγια, το οποίο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Το άλλο σενάριο είναι να παίξει ο Τζέγκο με τον Εντιαγέ και θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Αυστραλού.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Γκάμα, Μαντσίνι και ο Μπερτόγλιο πίσω από τον Καμαρά, που έχει προβάδισμα έναντι του Μάνου αλλά και με έναν αστερίσκο λόγω της επιστροφής του σε φουλ ρυθμούς μόλις την περασμένη Παρασκευή.

 

Προτεινόμενα Άρθρα