Επιστροφή με απουσίες… και υψηλά στάνταρ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τον ΑΡΗ στο αγωνιστικό του peak για φέτος. Ένα peak που φιλοδοξεί να βρει ξανά με την επανέναρξη της Super League και τον σημερινό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, AllaboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime).

Μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες οι “κιτρινόμαυροι” αποτελούσαν την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας. Και τώρα καλούνται να ανταποκριθούν στα υψηλά στάνταρ που έθεσαν, παίρνοντας μία νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις και κόντρα σε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πάνω από τον ΑΡΗ και συγκεκριμένα στην 5η θέση, όπου θέλει να παραμείνει παίζοντας για δύο αποτελέσματα σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

ΑΡΗΣ: Ηχηρές απουσίες, ηχηρή επιστροφή

Ολο αυτό το διάστημα ο Φακούντο Μπερτόγλιο ήταν η δεδομένη απουσία για τον Άκη Μάντζιο… Μόνο που στο “κάδρο” μπήκαν δυστυχώς τις τελευταίες μέρες και οι Φαμπιάνο, Σούντγκρεν, Λούμορ.

Οι δύο πρώτοι λογίζονται ως κομβικές απουσίες στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος… απάντησε στα ηχηρά προβλήματα με την επιστροφή του Κριστιάν Λόπεθ σε αποστολή ομάδας έπειτα από επτά μήνες και τον τραυματισμό του στην Καρταχένα

Νέο πρόσωπο για τον ΑΡΗ είναι και ο Γιοχάν Μπεναλουάν.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Hajrovic, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σχεδόν πλήρης στο “Βικελίδης”

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά το διάστημα της διακοπής και οι Ηπειρώτες ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Ο Μπρένερ υπέστη διάστρεμμα πριν τη διακοπή και παραμένει εκτός, όπως και ο Κόντε που χάνει τη σεζόν.

Η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Λιάσος, Τριάδης Π., Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Η “ταυτότητα¨ του αγώνα

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ Γιάννινα

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Novasports Prime

Διαιτητής: Ρόι Ράινσρεϊμπερ (Ισραήλ)

Βοηθοί: Ντέιβιντ Μπιτόν (Ισραήλ), Σάγκι Μετζάμπερ (Ισραήλ)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ)

Βοηθός VAR: (Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου))

Προτεινόμενα Άρθρα