Εσωτερικό διπλό με την Κ19

από AllAboutARIS

Η πρώτη ομάδα του ΑΡΗ θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων και στη διακοπή του Νοεμβρίου, όπως είχε συμβεί και στην αμέσως προηγούμενη. Το προπονητικό διπλό θα γίνει αύριο στο Νέο Ρύσιο.

Ο κύριος λόγος είναι η διατήρηση του ρυθμού για τους βασικούς αλλά και το τεστ ετοιμότητας για τους παίκτες που επιστρέφουν σταδιακά από τραυματισμούς.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν ποδοσφαιριστές όπως ο Κίκε Σαβέριο και ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό. Ο δεύτερος, βρέθηκε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε αποστολή του ΑΡΗ και πήρε χρόνο συμμετοχής στον Βόλο. Με τον Μπίργκερ Βερστράτε να έχει τιμωρία καρτών μπροστά του, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να δοθεί στον Ζουλ όλο και περισσότερος χρόνος.

Αντίθετα, ο Σαβέριο ήταν και αυτός με τη σειρά του στον Βόλο, αλλά δεν αγωνίστηκε, συμπληρώνοντας περίπου τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Είναι ένας παίκτης που θα ενταχθεί σταδιακά και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση του. Την ίδια ώρα, το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίο προφανώς θα προφυλαχθούν από αυτή τη φιλική αναμέτρηση.

Προτεινόμενα Άρθρα