Εχει το… πακέτο που θέλει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τζόναθαν Σίλβα έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες για τον ΑΡΗ, αποτελώντας και αυτός ένα αποτέλεσμα των επαφών με την Ισπανία.

Η ροπή στην αγορά της Ισπανία είναι εμφανής από τα ονόματα που κυκλοφορούν και στον ΑΡΗ κρίνουν ότι προσφέρεται για κάποιες από τις κινήσεις πρώτης επιλογής που ψάχνουν, όπως αυτή του Τζόναθαν Σίλβα.

Ο Αργεντινός μπακ έχει ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο στα μάτια των “κιτρινόμαυρων”. Καλός επιθετικά, συνεπής ανασταλτικά και προερχόμενος από μία “γεμάτη” χρονιά με τη φανέλα της Αλμπαθέτε (29 συμμ.).

Εάν σε όλα αυτά προστεθεί η ηλικία (29χρ.) και φυσικά το ιταλικό διαβατήριο που διαθέτει, είναι φυσιολογικό να έχει κερδίσει αρκετές θέσεις στη shortlist για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο ΑΡΗΣ να παλεύει την περίπτωσή του.

Με την Χετάφε να ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί, οι “κιτρινόμαυροι’ ευελπιστούν ότι θα αποσπάσουν το “ναι” του παίκτη στο επόμενο διάστημα και να κλείσουν για την ώρα το μέτωπο του αριστερού άκρου της άμυνας. Διαφορετικά θα πρέπει να στραφούν σε κάποια από τις άλλες επιλογές και να το κάνουν σίγουρα ως τα μέσα του Ιούλη, καθώς στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Φράνκο Φεράρι.

Προτεινόμενα Άρθρα