Ζητάει 2 εκατ. ευρώ από τον Βιλδόσα η Μπασκόνια!

από AllAboutARIS

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την στάση του Λούκα Βιλδόσα απέναντι στην Μπασκόνια, εξέφρασε ο Τζοσεάν Κερεχέτα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «El Correo».

Ο πρόεδρος των Βάσκων αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αργεντινός για να φύγει από την ομάδα και να μετακομίσει στο ΝΒΑ και μάλιστα τόνισε πως ο παίκτης αθέτησε τη συμφωνία αυτή, υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα.

Για τον λόγο αυτό, η Μπασκόνια κατέθεσε μήνυση κατά του Βιλδόσα και περιμένει να οριστεί η ημερομηνία του δικαστηρίου, όπου διεκδικεί από τον παίκτη αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ!

«Το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια. Αυτή την στιγμή, έχουν καταθέσει μήνυση, καθώς δεν έχει υπάρξει συμφωνία έπειτα από δύο προσπάθειες συμβιβασμού. Τώρα, περιμένουμε να οριστεί το δικαστήριο. Όλα είναι ξεκάθαρα: Υπάρχει ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο με προφανείς όρους. Δεν είναι δυνατό να υπογράφει ένα συμβόλαιο με κάποιον για να σε αφήσει να φύγεις και τώρα επειδή δεν ενδιαφέρεσαι, να μην πληρώνεις τα χρήματα, που είναι 2 εκατ. ευρώ», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Βάσκων.

Προτεινόμενα Άρθρα