Ζουλ, Τζούρασεκ και… υπεροπλία στο κέντρο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ζαν Ζουλ και ο Νέβεν Τζούρασεκ είναι τα δύο βασικά σημεία αναφοράς στην αποστολή του ΑΡΗ για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αμφότεροι ήταν στο ιατρικό δελτίο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά ο Καμερουνέζος, ο οποίος είχε τραυματιστεί τον Ιανουάριο στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Δύο χαφ που βοήθησαν σημαντικά τον Άκη Μάντζιος προς το φινάλε του ’23 και ειδικά μέσα στον Ιανουάριο του ’24, με την επιστροφή τους να προσφέρει πλέον στον προπονητή μία υπεροπλία επιλογών για τη μεσαία γραμμή του.

Μαζί με τους Νταρίντα, Βερστράτεκ, τον Βέλεθ ή ακόμα και τον Ντουκουρέ ο ΑΡΗΣ είναι πλήρης στα χαφ, είτε με ποιοτικές λύσεις είτε με παίκτες που έχουν αποδειχθεί χρήσιμοι το προηγούμενο διάστημα.

Σήμερα πάντως δύσκολα θα ξεκινήσουν ο Ζουλ και ο Τζούρασεκ στην αρχική ενδεκάδα, με την πρόθεση του Μάντζιου να είναι η χρησιμοποίησή τους στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά εάν βοηθήσει το ματς, ώστε να πάρουν σιγά σιγά αγωνιστικό ρυθμό εν όψει των αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προτεινόμενα Άρθρα