Ηχητικό με ατάκες των Πολωνών διαιτητών στο αεροδρόμιο!

από AllAboutARIS

Η ιστοσελίδα newsbreak παρουσίασε ένα ηχητικό από τη στιγμή που άνθρωπος της Ομοσπονδίας πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τους Πολωνούς διαιτητές, που είχαν οριστεί να σφυρίξουν τον αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτό ακούγονται δύο άνθρωποι να λένε ότι περιμένουν την Αστυνομία και γίνονται διαβουλεύσεις προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο ηχητικό λοιπόν ακούγονται οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ να χρησιμοποιούν υβριστικές εκφράσεις και απειλές…

«Αντίο κορόιδο, θα σε βρω κορόιδο…. Όλη την οικογένειά σου θα βρω! Όλη την οικογένεια σου και τον γ@μ@μ@νο το γιο σου. Π@@τάν@! Χοντρή γ@μ@μ@νη αδελφή. Σου αρέσουν οι κ@λ@τρ@π@δες; Σου αρέσει αδερφέ έτσι δεν είναι; Και θα σε βρουν! Δεν αστειεύομαι…. Θα πάμε εκεί από όπου είστε κορόιδα! Αυτό δε θα περάσει χωρίς συνέπειες…».

Στο 1:44 του ηχητικού ντοκουμέντου παρεμβαίνει και μία κυρία, η οποία κάνει λόγο για επίθεση των διαιτητών στον έναν εκ των δύο επιβατών, η οποία συνεχίστηκε μέχρι την έξοδο όπου έχουν πάει για να παραλάβουν τις βαλίτσες τους!

Στο ηχητικό ακούγεται και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι και πρόεδρος της Super League και σύμφωνα με τα όσα διαδραματίζονται εκείνη τη στιγμή οι Πολωνοί τον έχουν εμπλέξει στην κουβέντα τους!

Μετά τις εξηγήσεις που δίνονται, οι επιβάτες ρωτούνται αν θέλουν να καταθέσουν μήνυση και η απάντηση είναι αρνητική. Ωστόσο ενημερώνουν πως θα δημοσιοποιήσουν το θέμα την επόμενη μέρα!

Υπό το φόβο της δημοσιοποίησης η πλευρά της Ομοσπονδίας και οι διαιτητές ζητάνε να λήξει το θέμα ακριβώς εκείνη τη στιγμή και ακούγεται ο Πολωνός διαιτητής να λέει «Θέλω να τελειώσει…». Μάλιστα ο άνθρωπος που έχει πάει να παραλάβει τους Πολωνούς εξηγεί ότι δεν είναι υπεύθυνος για τις ενέργειες άλλων παρά μόνο για τον εαυτό του!

Είναι απορίας άξιο, ωστόσο, πώς υπάρχει ηχητικό και δεν υπάρχει τι ακριβώς έχει προηγηθεί, γιατί μπορεί οι Πολωνοί να αντέδρασαν μετά από όσα καταγγέλλουν ότι συνέβησαν από τους άλλους, ότι δηλαδή τους έφτυσαν και τους προπηλάκισαν.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Προτεινόμενα Άρθρα