Η ανοικτή πόρτα για Μπρόρσον, η πίεση χρόνου και οι εναλλακτικές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το θέμα του στόπερ “γεμίζει” μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες του ΑΡΗ, χωρίς όμως την ουσιαστική εξέλιξη που θα φέρει κάποιον παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Η “πόρτα” για τον Άριμπας έκλεισε οριστικά, θέμα Λέμος δεν τέθηκε ποτέ επί τάπητος ενώ ο μοναδικός που παραμένει στο “κάδρο” από τους… γνώριμους είναι ο Φραν Μπρόρσον.

Ούτε η δική του περίπτωση βέβαια είναι απλή και ίσως γίνεται πιο δύσκολη λόγω των συνθηκών στη Μάλμε. Χθες ο 25χρονος στόπερ αγωνίστηκε αναγκαστικά, ελέω έλλειψης επιλογών, κόντρα στη Λουντογκόρετς και μέχρι νεοτέρας υπολογίζεται κανονικά από τον Γιον Νταλ Τόμασον.

Το θέμα για τον ΑΡΗ είναι ότι το φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου πλησιάζει, η πολυτέλεια του χρόνου δεν υπάρχει αλλά παραμένει stand by για τον Σουηδό, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και μία μικρή ελπίδα ότι η Μάλμε θα υποχωρήσει για να έρθει με λίγα χρήματα ή και χωρίς…

Οι αναζητήσεις των “κιτρινόμαυρων” για στόπερ συνεχίζονται ώστε να είναι έτοιμοι, σε μία υπόθεση δεν θα αργήσει πολύ ακόμα αφού ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών.

Προτεινόμενα Άρθρα