Η ατζέντα του αγωνιστικού: Προπονητής, ανανεώσεις και οι αποφάσεις για το ρόστερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το καλοκαίρι που έρχεται είναι μεγάλο για τον ΑΡΗ αλλά η στόχευση του Θεόδωρου Καρυπίδη φαίνεται ότι είναι να ‘τρέξει” άμεσα τις εξελίξεις.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε χθες μπορεί να φέρει τις πρώτες από μία σειρά αρκετών ενεργειών της διοίκησης για την επόμενη μέρα, με το θέμα του προπονητή όμως να… μπλοκάρει αρκετές που αφορούν το ρόστερ.

Πέραν των ανανεώσεων με Κουέστα-Φαμπιάνο ή παίκτες που δεδομένα θα αποχωρήσουν όπως οι Ντουκουρέ, Ρουπ, Κάρλσον κλπ,, η ομάδα καλείται να διαχειριστεί και συμβόλαια παικτών της επόμενης χρονιάς που όμως δεν μπορούν να νιώθουν τόσο σίγουροι για την παραμονή τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τζούρασεκ, Βερστράτε, είναι δύο παραδείγματα παικτών που βρίσκονται στη… γκρι ζώνη. Ο Πάρντο φαίνεται όλους αυτούς τους μήνες να μην είναι στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. Συν φυσικά τις περιπτώσεις παικτών όπως οι Ανσαριφάρντ και Χουτεσιώτης που ναι μεν τελειώνουν τα συμβόλαιά τους αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ότι θα αποχωρήσουν αφού έγκειται στην κρίση του Μάντζιου ή όποιου άλλου προπονητή βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Καρυπίδης θέλει να τελειώσει άμεσα με το θέμα του Μάντζιου, ώστε να “πατήσει” πάνω στις δικές του εισηγήσεις και να ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα μαζί με τις πρώτες αποφάσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προτεινόμενα Άρθρα