Η βάση από το Περιστέρι και η ουσία στην επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ παρουσίασε μία θετική εικόνα, δεδομένων των συνθηκών, με συν αλλά και πλην της απόδοσής του κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ανασταλτική του λειτουργία σίγουρα αποτέλεσε μία καλή βάση την οποία θα χρειαστεί και απόψε κόντρα στον Πανσερραϊκό. Την ίδια στιγμή όμως καλείται να γίνει πιο ουσιαστικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τις προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις, στερήθηκαν όμως της ουσίας που θα έφερνε ένα γκολ πιο ορθολογικά απ’ οτι ήρθε εκείνο του Ούγκο Μάγιο.

Κόντρα στον Πανσερραϊκό το σύνολο του Άκη Μάντζιου θα δώσει ένα διαφορετικό ματς, με έναν πιο αμυντικογενή αντίπαλο που θα κλείσει τους χώρους πίσω και θα ψάξει να κάνει τη ζημιά στο ανοικτό γήπεδο. Για αυτό ο Μάντζιος θέλει να δει την ομάδα πιο γρήγορη στις ενέργειές της επιθετικά και ενδεχομένως να προχωρήσει σε κάποιες παρεμβάσεις μεσοεπιθετικά όπως με τον Σίστο ή τον Ντιαντί.

Είναι απο τα παιχνίδια που όλα ξεκινούν από την επίθεση για τον ΑΡΗ, προσέχοντας παράληλλα τα νώτα του και τους χώρους που δεδεομένα θα αφήσει σε κάποιες φάσεις για τον Πανσερραϊκό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα