Η βελτίωση και το στοίχημα της διάρκειας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις λέξεις που… καίνε στον φετινό ΑΡΗ είναι η διάρκεια… Η διάρκεια ή αλλιώς η σταθερότητα που λείπει από την ομάδα για μία σειρά από συγκεκριμένους λόγους.

Η έλλειψη σταθερότητας σε πρόσωπα, τακτική δεν βοήθησαν την ομάδα να παρουσιάσει κάτι πιο συγκεκριμένο και να βγάλει σε διάρκεια κάποια καλά διαστήματα. Ένα στοίχημα το οποίο πέφτει πλέον στις πλάτες του Τόλη Τερζή.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσίασε στο Ηράκλειο έναν βελτιωμένο και… φρέσκο ΑΡΗ, έχοντας και το καλό μισάωρο με τον Παναθηναϊκό

Η τελευταία νίκη και η εικόνα της ομάδας άλλαξαν κάπως το κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Το θέμα όμως για ακόμη μία φορά φέτος είναι να μην εξελιχθούν ένα-δύο καλά αποτελέσματα σε καλές παρενθέσεις αλλά να αυξηθούν.

Μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχουν ακόμα 13 ματς, στα οποία δίνεται ο χρόνος για να φανεί εάν η ομάδα βρει έστω στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν τη διάρκειας που της έλειψε, για να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις σε μία ήδη αποτυχημένη σεζόν αλλά και για να εξασφαλίσει έναν αυτονόητο αλλά σημαντικό στόχο.

Προτεινόμενα Άρθρα