Η Βραζιλία και οι προτεραιότητες του Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χθεσινά ρεπορτάζ από τη Βραζιλία έδωσαν μία άλλη διάσταση στο μέλλον του Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος παραμένει σταθερά στην επικαιρότητα του ΑΡΗ τις τελευταίες μέρες.

Δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ συνέδεσαν τον 33χρονο αμυντικό με τη Φλουμινένσε και τη Βάσκο Ντα Γκάμα, θέτοντας ζήτημα επαναπατρισμού του. Κάτι το οποίο δεν φαίνεται να ευσταθεί για την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του παίκτη διαψεύδει τα εν λόγω δημοσιεύματα και σημειώνει ότι η Βραζιλία δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, προτιμώντας σε αυτή τη φάση την Ευρώπη ή μία νέα εμπειρία στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Από αυτά τα μέτωπα περιμένει ακόμα προτάσεις ο Φαμπιάνο ώστε να πάρει την τελική του απόφαση, κάτι το οποίο έχει οριοθετήσει στις αρχές του Ιούλη. Δηλαδή και την επόμενη εβδομάδα, με τον ΑΡΗ να περιμένει την απάντησή του ώστε να προχωρήσει αναλόγως με τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο Φαμπιάνο δεν δείχνει να βιάζεται αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα τον περιμένουν εσαεί, όπως του διεμήνυσαν στην τελευταία επαφή που έγινε ζητώντας άμεση απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.

 

Προτεινόμενα Άρθρα