Η Γαλλία πιέζει τον Μπαπέ να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

από AllAboutARIS

Αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων μετράει ο πλανήτης. Ειδικότερα οι Γάλλοι, οι οποίοι είναι οι διοργανωτές, με το Παρίσι να ετοιμάζεται να μπει σε mood Ολυμπιακών Αγώνων.

Το άγχος ωστόσο στο στρατόπεδο των Γάλλων είναι μεγάλο και όσον αφορά το αθλητικό σκέλος, καθώς ως διοργανωτές «πρέπει» να παρουσιάσουν μια καλή εκπροσώπηση. Για αυτό, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, η ομοσπονδία του ποδοσφαίρου προσπαθεί να πείσει τον Κίλιαν Μπαπέ να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπήσει τη Γαλλία!

Ο πρόεδρος της FFF, Φιλίπ Ντιαλό, μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και για το όνειρο των Γάλλων να δουν τον Μπαπέ στην εθνική στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας μάλιστα πως επικρατεί αισιοδοξία.

«Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Αρχίσαμε να το αντιμετωπίζουμε με την υποστήριξη του γαλλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα πειστούν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού ενδιαφέροντος για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβει τουλάχιστον ένα μετάλλιο», δήλωσε ο Ντιαλό.

Προτεινόμενα Άρθρα