Η εικόνα και το πλάνο για Ανσαριφάρντ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για μία ακόμη εξόρμηση μακριά από τη Θεσσαλονίκη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδι στο Περιστέρι, αύριο (17/2, 19:30) με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή θα γίνει γνωστή αργά το απόγευμα κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο σε αυτή θα βρίσκεται ξανά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με την Κιτρινόμαυρη φανέλα στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ως μια πρώτη… αναγνωριστική αγωνιστική παρουσία με την ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως ο 33χρονος Ιρανός επιθετικός, έχοντας παρουσία στο Asian Cup με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχει αρκετά υψηλό βαθμό ετοιμότητας, αν και προφανώς χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί στη νέα ομάδα του. Πάντως μπορεί να παίξει, από άποψη φυσικής κατάστασης και σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί, σταδιακά θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του ΑΡΗ. Αρχής γενομένης από το αυριανό με τον Ατρόμητο.

Οι πιθανότητες να βρίσκεται στο βασικό σχήμα δεν είναι πολλές, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος, είναι διατεθειμένος να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα