Η ενίσχυση… των αποδυτηρίων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν έναν μήνα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δήλωνε άγνοια και απορία όσον αφορά το πόστο του team manager, το οποίο μπορεί να μην ήταν γνωστό στον ίδιο αλλά για την Ελλάδα είναι μία σταθερά σε κάθε ομάδα.

Ο ΑΡΗΣ είχε κενό στη συγκεκριμένη θέση ουσιαστικά από τις αρχές της περασμένης σεζόν και την αποχώρηση του Θωμά Νανζλίδη, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να παίρνει πάνω του τη συγκεκριμένη υπόθεση και να καταλήγει στον Γιώργο Γκουγκουλιά.

Ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας επιστρέφει στο γήπεδο όπου έβαλε πλάτη για τον ΑΡΗ σε δύσκολες εποχές. Στο γήπεδο όπου μπορεί να μην μακροημέρευσε αλλά πρόλαβε να δεθεί με τον σύλλογο για τον οποίο δεν κρύβει ποτέ την αγάπη του.

Μετά το ποδόσφαιρο ο Γκουγκουλιάς έχει εξελιχθεί σε έναν πετυχημένο και δραστήριο επιχειρηματία, ο οποίος όμως είναι πάντα με τον τρόπο του κοντά στην ομάδα και… νιώθει το κλίμα που μπορεί να επικρατεί μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.

Η λέξη “αποδυτήρια” είναι και το “κλειδί” για την επιλογή του. Ο ΑΡΗΣ πέρυσι είχε θέματα στο εσωτερικό του και με την κίνηση του Γκουγκουλιά ο Καρυπίδης θέλει σταδιακά να αλλάξει αυτή την κατάσταση, όπως επίσης σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πολύ πιθανή -αλλά όχι ακόμα κλεισμένη- επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα