Η κούραση και πώς… ακουμπάει την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να υποδεχθεί απόψε τον Βόλο με αρκετούς παίκτες στα… κόκκινα από τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και μεγάλο κίνητρο για να τελειώνει βαθμολογικά με την 5η θέση.

Το πρώτο δεδομένο δημιούργησε και ειδική διαχείριση τις προηγούμενες δύο μέρες ώστε να αποφορτιστούν οι παίκτες και ναεμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο “φρέσκοι” για την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς.

Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν θα διαφοροποιηθούν τα πλάνα του Τόλη Τερζή, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο στη χθεσινή προπόνηση.

Μία αλλαγή είναι σίγουρη και αφορά την κορυφή της επίθεσης, με τον Άντρε Γκρέι να έχει προβάδισμα έναντι του Ράφαελ Καμάτσο για να ξεκινήσει μπροστά και να καλύψει το κενό του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο προπονητής του ΑΡΗ να μην αλλάξει κάτι, διατηρώντας το ίδιο σχήμα που ξεκίνησε στην Τούμπα. Να χρησιμοποιήσει  δηλαδή ό,τι καλύτερο κρίνει αυτή τη στιγμή ώστε να… γίνει η δουλειά και εφόσον η ομάδα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα από νωρίς να κάνει διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα.

Στο ενδεχόμενο μικροπαρεμβάσεων, ο Ιτούρμπε διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα όπως και ο Ντουκουρέ ανί του Νταμπό ή του Ετέμπο αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα