Η… λάτιν “μάχη” στα αριστερά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για ακόμη μία χρονιά ο ΑΡΗΣ προχώρησε σε ριζική ανανέωση των επιλογών του για το αριστερό άκρο της άμυνας, φέρνοντας κατά σειρά τους Ρόναλντ Ματαρίτα και Φράνκο Φεράι.

Πρόκειται για δύο πιο λάτιν επιλογές σε σχέση με το περσινό δίδυμο Μαζικού-Πίρσμαν και σαφώς διαφορετικές όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά τους χαρακτηριστικά.

Η ομάδα έβαλε δύο έμπειρους αριστερούς μπακ στη “μηχανή” της, αφήνοντας αμφότεροι μέχρι τώρα αρκετά καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και βάζοντας δύσκολα στον Τόλη Τερζή.

Ο Ματαρίτα μπορεί να έχασε λίγο έδαφος αυτές τις μέρες με το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε από την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο “χτυπά” την πόρτα της ενδεκάδας με σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες που έχει Φεράρι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός αμυντικός παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και είναι ξεκάθαρο ότι προσαρμόζεται με πιο ταχείς ρυθμούς, ως αποτέλεσμα της προηγούμενης θητείας του στην Ελλάδα.

Για την ώρα έχει και ένα θεωρητικό προβάδισμα για τα πρώτα ματς της σεζόν, αλλά υπάρχουν ακόμα δύο εβδομάδες στις οποίες ο Τερζής θα αποφασίσει ποιόν θα εμπιστευτεί για το ματς της 27ης Αυγούστου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα