Η μονιμοποίηση, η ευκαιρία και ο… ανταγωνισμός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η μονιμοποίηση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στο ρόστερ του ΑΡΗ ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία που ολοκληρώθηκε με την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

Ηδη από τα μέσα της σεζόν ο Καυκάσιος πληρούσε τους όρους που είχαν μπει στο deal με την Κράσνονταρ και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” ήξεραν ότι από τη νέα σεζόν θα έχουν το 100% των δικαιωμάτων του.

Η… περιπέτεια του “Σούλε” στην Ελλάδα συνεχίζεται, έπειτα από μία πρώτη χρονιά που έδειξε την ποιότητά του αλλά δίχως στην σταθερότητα που ήθεέ και σίγουρα είχε ανάγκη ο ΑΡΗΣ με την κατάσταση που επικρατούσε στα “φτερά” της επίθεσής του.

Ένας ντελικάτος εξτρέμ που πάντα… τσαλακωνόταν αμυντικά, είχε στιγμές ποιότητας μπροστά και έναν Γενάρη… φωτιά. Εκτοτε όμως έριξε ταχύτητα εκεί όπου έπρεπε να κάνει τη διαφορά, κλείνοντας τη χρονιά με τον χειρότερο τρόπο με πληρώνοντας όσα έγραψε η Στεφανί Φραπάρ στο φύλλο αγώνα του τελικού.

Ο Ρώσος άσσος θα περιμένει πέντε αγωνιστικές ή αλλιώς έως τα τέλη Σεπτεμβρίου για να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ. Μέχρι τότε όμως έχει μπροστά του μία ευκαιρία.

Φέτος θα έχει την ευκαιρία να κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα και με… προίκα την περσινή χρονιά να βάλει τις βάσεις ώστε να γίνει ο game changer που δεδομένα μπορεί.

Ο ΑΡΗΣ βέβαια δεν βασίζεται μόνο σε αυτόν καθώς κινείται στην αγορά για τουλάχιστον δύο εξτρέμ. Κάτι που ίσως να έχει ανάγκη και ο Σουλεϊμάνοφ. Δηλαδή τον ανταγωνισμό που του έλειπε πέρυσι και τον έκανε ίσως υποσυνείδητα να αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του στα βασικά πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Προτεινόμενα Άρθρα