Η νίκη έριξε τους τόνους, η εμφάνιση προβλημάτισε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ μπήκε στο χθεσινό παιχνίδι με μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα, η οποία ενισχύθηκε από τον προβληματισμό του πρώτου μέρους και το 0-1 του Ιωνικού.

Η ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και η νίκη αντέστρεψε το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και γενικότερα στο γήπεδο, στο οποίο είχε… απλωθεί φυσιολογική γκρίνια και ανησυχία μέχρι να γίνει το 2-1 και να υπάρξουν χαμόγελα και ηρεμία.

Η τελευταία είναι το δεύτερο μεγάλο κέρδος του ΑΡΗ, μετά το βαθμολογικό. Η ομάδα ανάσανε από πολλές απόψεις και θα δουλέψει με πιο χαμηλούς τόνους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και μία εμφάνιση που προβλημάτισε. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο της ανατροπής, οι “κιτρινόμαυροι” εκμεταλλεύτηκαν το ξέσπασμα που έφερε το γκολ του Ζερβίνο και την ποιότητά τους μσοεπιθετικά.

Είναι θετικό ότι ακόμα και στην πολύ μέτρια μέρα του, ο ΑΡΗΣ έφτασε σε μία ανατροπή υπό πίεση. Χρειάζεται όμως κάτι παραπάνω για να… στρώσει και να βρει ξανά την ισορροπία που έδειχνε να αποκτάει πριν την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος. Σίγουρα πάντως θα χρειαστεί κάτι καλύτερο στο ματς της Λεωφόρου, το οποίο έχει άλλο βαθμό δυσκολίας και στο οποίο υπάρχει πάλι πίεση για το αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα