«Η Ντεπορτίβο θα… βγάλει λεφτά από Σαβέριο»

από AllAboutARIS

Όπως επιβεβαιώνει και επίσημα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κίκε Σαβέριο (όπως και ο Φράνκο Φεράρι), προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 24χρονο εξτρέμ από το Εκουαδόρ (με ισπανικό διαβατήριο) και λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πέσουν και οι υπογραφές.

Λεπτομέρειες για την… διαδικασία της μεταγραφής δεν έχουν γίνει γνωστές, ο Σαβέριο είχε συμβόλαιο με τον Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για έναν χρόνο ακόμη και σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα για να το λύσει, η «Ντέπορ» πήρε χρήματα.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα dxtcampeon αναφέρει:

«Οι ώρες του Κίκε Σαβέριο είναι μετρημένες στην Ντεπορτίβο. Ο εξτρέμ διαπραγματευόταν με τον ΑΡΗ από τη Θεσσαλονίκη της ελληνικής Super League και όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο.

Αν και τα χρόνια συνεργασίας δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς ο Σαβέριο είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Ντεπόρ (μέχρι το 2024), η «κυανόλευκη» ομάδα θα βγάλει μετρητά με τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αλλά δεν είχε το αναμενόμενο ρόλο».

Προτεινόμενα Άρθρα