Η περσινή βάση και η αναμονή του Μάντζιου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λιγότερες από δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΑΡΗ και το τοπίο γύρω από την ομάδα παραμένει θολό.

Το CAS κρατάει δεμένα τα χέρια των “κιτρινόμαυρων” και ο Άκης Μάντζιος έχει από την πλευρά του έναν λόγο παραπάνω για να… καίγεται όσον αφορά την απόφαση που αναμένεται μετά τις 15 Ιουνίου.

Η ενίσχυση του ρόστερ είναι το βασικό ζητούμενο για τον 51χρονο τεχνικό, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Το ιδανικό σενάριο είναι να βγει μία θετική απόφαση στα μέσα του μήνα ή έστω λίγο πιο μετά, ώστε ο ΑΡΗΣ να ενεργοποιήσει άμεσα τις πρώτες του κινήσεις και να αρχίσουν οι αφίξεις στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, ο Έλληνας τεχνικός είναι κάπως τυχερός λόγω της περσινής βάσης που έχει στα χέρια του και με την οποία θα κληθεί να δουλέψει στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Βέρμιο. Στο δεύτερο όμως, που θα διεξαχθεί στο εξωτερικό και θα περιλαμβάνει τα πρώτα φιλικά, σίγουρα θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του κάποια νέα πρόσωπα εφόσον ο ΑΡΗΣ κάνει κανονικά μεταγραφές.

Αν οι εξελίξεις μετατεθούν για τις αρχές Ιουλίου, αυτό θα σημαίνει ότι ακόμα και με αρνητική απόφαση ο ΑΡΗΣ πιθανότατα θα προλάβει να κάνει τις κινήσεις του και ο Μάντζιος θα ξεκινήσει… αγώνα δρόμου ώστε να ετοιμάσει τα νέα πρόσωπα για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα