Η πρώτη μεγάλη “μάχη”!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένας ματς που ήταν κυκλωμένο στο καλεντάρι του ΑΡΗ εδώ και έναν μήνα. Το πρώτο από τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια του Ιανουαρίου και ένα από τα πιο κρίσιμα όλης της χρονιάς.

Οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν πρεμιέρα στο Κύπελλο με το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” κόντρα στην ΑΕΚ (19:30, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS). Το πρώτο από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης, η οποία εάν έρθει θα ανοίξει παράλληλα τον δρόμο για τον τελικό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μπροστά της μία μίνι υπέρβαση απέναντι στην Ένωση, η οποία θέλει να διατηρήσει τα σκύπτρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά το περσινό νταμπλ.

ΑΡΗΣ: Με… συνταγή ΠΑΟΚ

Ο Άκης Μάντζιος έχει συγκεκριμένες επιλογές τον τελευταίο καιρό, οπότε πλην της παρουσίας του Αγοραστού δεν άλλαξε κάτι στην αποστολή και το ίδιο δεν αποκλείεται να ισχύσει επίσης για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Εκτός παραμένει για ακόμη ένα παιχνίδι ο τραυματίας Βερστράτε (πρόβλημα στο μηνίσκο), όπως και ο Ρουπ-Μενέντες αλλά για αγωνιστικούς λόγους ενώ στη Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Γκαρθία.

Η αποστολή του ΑΡH: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Μάνταλος – Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα

Οπως σε πολλές ακόμα περιπτώσεις, έτσι και αυτή τη φορά ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή και περιμένει όλους τους διαθέσιμους παίκτες σήμερα στο γήπεδο πριν το παιχνίδι.

Ο Αργεντινός δεν θα έχει εκ νέου τον Μάνταλο, ενώ εκτός παραμένουν και οι Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι, Χατζισαφί που απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής οι δύο πρώτοι και Ασίας οι ισάριθμοι τελευταίοι αντίστοιχα.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)

Βοηθοί: Ματέι Ζούνιτς (Σλοβενία), Μανουέλ Βιντάλι (Σλοβενία)

4ος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Νέιτς Καϊτάζοβιτς (Σλοβενία)

Βοηθός VAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα