Η Ρεάλ ανακοίνωσε τον Μπαπέ, αλλά δεν μπορεί να… πουλήσει φανέλες του

από AllAboutARIS

Ο Κιλιάν Μπαπέ ανακοινώθηκε επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης την Δευτέρα, ενώ η «Βασίλισσα» 4 μέρες μετά την κατάκτηση του 15ου Champions League αποκάλυψε και τις νέες φανέλες της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτές είναι διαθέσιμες τόσο στην μπουτίκ της ομάδας που βρίσκεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όσο και στο online κατάστημα, με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 100 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 200. Στα 100 ευρώ είναι η απλή, ενώ στα 150 είναι η αυθεντική, στην οποία αν κάποιος θέλει να προσθέσει το πατς του Champions League και της La Liga θα πρέπει να βάλει στην τιμή ακόμα 15 ευρώ για κάθε ένα από αυτά.

Αν μάλιστα θέλει και το όνομα κάποιου παίκτη, εκεί θα βάλει άλλα 20 ευρώ. Κάπως έτσι δηλαδή φτάνουμε τα 200 ευρώ συνολικά. Μόνο που η επιλογή του Κιλιάν Μπαπέ ακόμα δεν είναι διαθέσιμη…

Αυτό δηλαδή που περιμένουν όλοι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, να πάρουν φανέλα με το ονομα του Γάλλου, ακόμα δεν μπορεί να γίνει. Και αυτό γιατί τυπικά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι τυπικά ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τους Μαδριλένους και έτσι η Adidas δεν έχει πάρει το ΟΚ για να βγάλει φανέλες με το όνομά του. Κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν και σε άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Χάμες…

Προτεινόμενα Άρθρα