Η… στενή παρακολούθηση του Ενκουλού και οι αποφάσεις του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νικολά Ενκουλού έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του ΑΡΗ εδώ και λίγες μέρες, τελώντας υπό την στενή παρακολούθηση του Νίκου Ξυλούρη.

Ο Καμερουνέζος στόπερ συνεχίζει τη θεραπεία του στη Θεσσαλονίκη, με νέα δεδομένα τα οποία έχουν διαμορφωθεί μετά την επανεξέταση του τραυματισμού του.

Οι άνθρωποι της ομάδας διαπίστωσαν ότι ενδεχομένως ο 32χρονος να χρειαστεί παραπάνω χρόνο από την αρχική εκτίμηση των συμπατριωτών του και συγκεκριμένα 6-8 εβδομάδες ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Δηλαδή από τα μέσα έως τα τέλη Ιανουαρίου.

Αυτό που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι η ανταπόκριση του παίκτη στο πρόγραμμα αποθεραπείας που ήδη ακολουθεί. Εάν βοηθήσει και το “σκαρί” του, μπορεί να επανέλθει πιο γρήγορα, βγάζοντας την ειδική μπότα που έχει και φουλάροντας σταδιακά για την επιστροφή του.

Ο ΑΡΗΣ θα περιμένει μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη και θα παρακολουθεί στενά την πορεία του, αποφασίζοντας αναλόγως για μία πιθανή προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το αντίθετο μάλιστα, έχει μικρές… Οσο όμως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο Ενκουλού θα επιστρέψει νωρίτερα, η σκέψη για μία συμπληρωματική προσθήκη low cost υπάρχει στο τραπέζι. Τίποτε παραπάνω όμως για την ώρα και ούτε έχει γίνει κάποιο ιδιαίτερο ψάξιμο στην αγορά, ποντάροντας στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του παίκτη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα