Η στροφή στο Κύπελλο και ο στόχος με Νίκη Βόλου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να βρει αρκετούς λόγους για την ήττα από τον Ολυμπιακό και την εμφάνισή του. κυρίως επιθετικά. Θα πρέπει όμως να το κάνει έχοντας πλέον στο μυαλό του τη Νίκη Βόλου.

Το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου δεν αφήνει πολύ χρόνο στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι από σήμερα στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης (24/01) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε κυρίως με τις αλλαγές του, πριν ή κατά τη διάρκεια του ματς, να μοιράσει ανάσες όχι μόνο λόγω ΑΕΚ αλλά και με φόντο τη συνέχεια της ομάδας σε δύο διοργανώσει και έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο απέναντι στους Βολιώτες.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει από την ομάδα να παρουσιάσει άλλη εικόνα την Τετάρτη. Οχι μόνο λόγω αντίδρασης αλλά και για να τελειώνει, εάν μπορεί, με την πρόκριση από το πρώτο ματς και να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο Πανθεσσαλικό. Κάτι που θα βοηθήσει τον ΑΡΗ να πάει πιο συγκεντρωμένος στην Κηφισιά αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα