Η φιλοσοφία του ARIS SOCCER SCHOOLS και η ευκαιρία για… παιδομάζωμα

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε και επίσημα την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS». Σε μία κίνηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και σε μία προσπάθεια που μελλοντικά μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για τον σύλλογο.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως: «Βασικός στόχος είναι η ενεργή ένταξη ακαδημιών στην οικογένεια του ΑΡΗ, προωθώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη διάδοση της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του ΑΡΗ», αλλά και το ότι: «Οι ακαδημίες, που θα ενταχθούν στο Δίκτυο, θα εφαρμόζουν μια κοινή και σύγχρονη μεθοδολογία προπόνησης, με συμμετοχή σε δράσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δίνοντας παράλληλα στους αθλητές τους τη δυνατότητα να επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ».

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, αρκετά φιλόδοξο και πάνω απ’ όλα όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, δίνει τη δυνατότητα στους Κιτρινόμαυρους, μέσω αυτού του δικτύου να έχουν τον πρώτο λόγο για ταλέντα από όλη την Ελλάδα.

Η ακριβής λειτουργία του προφανώς θα αναλυθεί το επόμενο διάστημα, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία να μπει πολύ δυναμικά στο κομμάτι των ακαδημιών, αν καταστεί εφικτό να προχωρήσει σε παιδομάζωμα και παράλληλα να «εκμεταλλευτεί» τις συνθήκες φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη παιδιά που θα ξεχωρίζουν.

Προτεινόμενα Άρθρα