Η ώρα της Ευρώπης έφτασε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Βραδιά Ευρώπης απόψε και η πρώτη από τις πολλές που εύχεται να έχει φέτος ο ΑΡΗΣ.

Οι “κιτρινόμαυροι” αρχίζουν ακόμη μία χρονιά με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και με στόχο να πάνε μακριά φέτος σε αντίθεση με τις υπόλοιπες απόπειρες των τελευταίων χρόνων.

Η Γκόμελ είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Χερμάν Μπούργος με το πρώτο… ημίχρονο της μεταξύ τους σειράς να παίζεται απόψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (21:00, AllAboutARIS LIVE, Novasports).

Ο ΑΡΗΣ θα ψάξει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς αλλά πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα για το δεύτερο ματς με τη Γκόμελ, την επόμενη Τετάρτη (27/07) πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Χωρίς Εμπακατά αλλά με Ζερβίνιο

Ο Κονγκολέζος φουλ μπακ ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Χερμάν Μπούργος, έχοντας όμως και την επιλογή του Μόουζες Οντουμπάγιο.

Σημείο αναφοράς στην αποστολή του αποψινού ματς ο Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός δεν έχει κλείσει ακόμα εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, όπως βρίσκεται στα πλάνα του Μπούργος.

Η παρουσία του στην αποστολή εντάσσεται και στην προσπάθεια της άμεσης ενσωμάτωσής του, χωρίς να αποκλείεται να του δοθούν κάποια λεπτά εάν βοηθήσει και το παιχνίδι.

Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Ματέο

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, Diop Gueye, Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

2ος προκριματικός γύρος Europa Conference League (1o παινχίδι)

ΑΡΗΣ-Γκόμελ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

21:00, Novasports

Διαιτητής: Βάλτερ Άλτμαν (Αυστρία)

Βοηθοί: Αντρέας Στάουνινγκερ (Αυστρία), Σαντίνο Σράινερ (Αυστρία)

4ος: Αντρέας Χάις (Αυστρία)

 

Προτεινόμενα Άρθρα