Η nouvelle vague και η εικόνα για το παρελθόν

από AllAboutARIS

Χερμάν Μπούργος και νεαροί ποδοσφαιριστές… Μία σχέση διαχρονική για τον Αργεντινό, η οποία από πέρυσι συνεχίζεται στον ΑΡΗ.

Ο Αργεντινός έδειξε από το ξεκίνημα ότι θέλει να ασχοληθεί με τη nouvelle vague της ομάδας. Δεν ήταν τυχαίο ότι εν μέσω κρίσιμων αγώνων φώναζε παίκτες από τα τμήματα υποδομής στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ούτε είναι τυχαίο ότι πήρε μαζί τους όσους είχε στην Αυστρία. Ναι, υπήρχαν και κενά στο ρόστερ, αλλά ήταν κάτι που είχε σκοπό να κάνει έτσι κι αλλιώς.

Σχεδόν όλοι πήραν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια  με Αμβούργο, Γάνδη και Άρη Λεμεσού, με τον Μπούργος και τους συνεργάτες του να τους έχουν από κοντά στις καθημερινές προπονήσεις, δείγμα του ότι ο θέλει να δουλέψει μαζί τους.

Ο Μπούργος είναι υπέρμαχος του ελληνικού στοιχείου και θέλει να το ενισχύσει, γνωρίζοντας ότι στο παρελθόν ο ΑΡΗΣ έχει αναδείξει αρκετούς παίκτες και ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα. Ετσι λοιπόν θέλει να αξιοποιήσει ό,τι καλό έχουν να δώσουν οι ακαδημίες, χωρίς να τον απασχολούν οι ηλικίες.

Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο ο οποίος δούλεψε σε ένα επίπεδο όπου ο 18χρονος ή ο 19χρονος δεν είναι… μικροί αλλά έτοιμοι ποδοσφαιριστές.

Προτεινόμενα Άρθρα