Θέλει κι άλλο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα ξεκίνησε για τον ΑΡΗ με νίκη και θέλει να την τελειώσει σήμερα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο!

Μετά το “διπλό” στον ΟΦΗ οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Ατρόμητο στις 19:30 για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η νίκη στο Ηράκλειο έδωσε ανάσα στην ομάδα, βαθμολογικά και πνευματικά, έπειτα από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που δημιούργησε μεγάλη πίεση.

Αυτή φυσικά δεν παύει να υφίσταται, με τη διαφορά ότι ο ΑΡΗΣ έχει σήμερα την ευκαιρία να βρεθεί μόνος 5ος εφόσον κερδίσει, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον αυτονόητο αλλά σημαντικό στόχο που του απέμεινε για φέτος.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν. πάλι νίκη και εξίσουνκαλή εμφάνιση με αυτή του “Γεντί Κουλέ”, ώστε να μην αφήσουν καμία ελπίδα στον Ατρόμητο που σήμερα παίζει το τελευταίο του “χαρτί” για τα πλέι οφ.

ΑΡΗΣ: Μοναδική απουσία η… γνωστή του Φαμπιάνο

Για ακόμη μία εβδομάδα ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι το μοναδικό πρόβλημα στα πλάνα του Τόλη Τερζή, αφού θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Από εκεί και πέρα άπαντες είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, συμπεριλαμβανομένου και του Γκρέι που αντιμετώπισε ένα προσωπικό ζήτημα μέσα στην εβδομάδα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρμσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ν’ Κουλού, Οντουμπάτζο, Μπακατά Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ: Χωρίς τρεις οι Περιστεριώτες στη Θεσσαλονίκη

Με προβλήματα ταξίδεψε χθες ο Ατρόμητος στη Θεσσαλονίκη εν όψει του σημερινού αγώνα.

Ο Ερλινγκμαρκ δεν υπολογίζεται καθώς θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι, ο Μαυρομάτης επειδή ταλαιπωρείται από ίωση και ο Κλωναρίδης γιατί ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

24η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Ατρόμητος

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Novasports Prime

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου), Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου)

4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθός VAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Προτεινόμενα Άρθρα