Κάρλσον με… συστατική (και) από Μπράμπετς-Νταρίντα

από AllAboutARIS

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα… ευχάριστα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντέιβιντ Μόλμπεργκ Κάρλσον. Προφανώς και η διαφορά ώρας παίζει τον ρόλο της, αλλά είναι αρκετά πιθανό, μέσα στην ημέρα να «κλειδώσει» οριστικά το deal.

Ο ΑΡΗΣ «έψαξε» πολύ αυτή την μεταγραφή και οι άνθρωποι της ομάδας, θεωρούν πως ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ είναι ο ιδανικός για τον ρόλο που τον θέλουν. Μάλιστα, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ, όχι μόνο για αγωνιστικούς, αλλά και για εξωαγωνιστικούς λόγους, απευθύνθηκαν σε δύο «δικά» τους παιδιά για να πάρουν πληροφορίες.

Ο Κάρλσον από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 ήταν στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, παίζοντας με τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας. Μέσα σε αυτό το διάστημα αντιμετώπισε ως αντίπαλος τον Γιακούμπ Μπράμπετς που αγωνιζόταν στην Βικτόρια Πλσεν. Επίσης, «εικόνα» από το πρωτάθλημα της Τσεχίας έχει και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα κι ας έπαιζε στην Μπουντεσλίγκα. Αμφότεροι ρωτήθηκαν από τους ανθρώπους του ΑΡΗ και ρώτησαν… δικούς τους ανθρώπους στην πατρίδα τους, ενημερώνοντας σχετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα