Κάτι ξεκίνησε αλλά έχει δρόμο ακόμα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τζόναθαν Μενέντες είναι μία από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί εξ αρχής ο Άκης Μάντζιος, δείχνοντας μάλιστα εμπιστοσύνη στον Αργεντινό.

Παρά τα όσα προηγήθηκαν και τον… αρνητικό ντόρο γύρω από το όνομά του, ο Μενέντες έχει ξεκινήσει βασικός στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια με τον 53χρονο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας. Και όχι ως λύση ανάγκης…

Ο Αργεντινός έχει ακόμα θέμα μπροστά από την εστία αλλά έχει την ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια, είναι τακτικά πειθαρχημένος και βοηθάει ανασταλτικά. Κάτι σαν παίκτης του προπονητή ένα πράγμα…

Ο Μενέντες έχει στοιχεία που αρέσουν στον Μάντζιο, ο οποίος θέλει να δώσει χρόνο στον 29χρονο και να δουλέψει μαζί του, παίρνοντας ήδη κάποια πράγματα με την αισθητά βελτιωμένη εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια.

Φυσικά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και περισσότερες απαιτήσεις. Εστω όμως και αν το κάνει αργά-αργά ο Μενέντες παρουσιάζει κάποια σημάδια βελτίωσης και ο ΑΡΗΣ θα τον χρειαστεί στην απαιτητική συνέχεια που έχει μπροστά του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα