O “γρίφος” πίσω από το φορ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χθες κλειστά χαρτιά, οπότε σήμερα η προπόνηση του ΑΡΗ και οι δοκιμές του Άκη Μάντζιου αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον .

Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Παναιτωλικό, έχοντας πλέον και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα σε ρυθμούς προπόνησης

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον Τσέχο, τότε αυτός και ο Βερστράτε είναι οι δύο σίγουροι και αναζητείται ακόμη ένας για το κέντρο, ανάλογα με τη χρήση του Νταρίντα.

Εάν ο έμπειρος μέσος παίξει δίπλα στο Βερστράτε, τότε το θέμα θα είναι ποιός θα είναι πίσω από τον Μορόν, με τους Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ ΄ή ακόμα και ο Σαμόρα να είναι τρεις επιλογές πιθανές, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη με τον Λάζαρο ή τον Πάρντο.

Εάν ο Μάντζιος πάει τον Νταρίντα πιο μπροστά -ίσως και αναγκαστικά- τότε τα πράγματα απλοποιούνται και ένας εκ των Ντουκουρέ ή Ζουλ θα είναι στα χαφ. Ενα σχήμα όμως κάπως πιο αμυντικογενές για ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Στα εξτρέμ ο Κάρσομ λογικά θα είναι διαθέσιμος, εφόσον μπει σήμερα. Πίσω στην άμυνα νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι ο Φεράρι.

Προτεινόμενα Άρθρα