“Καμία διάθεση Καρυπίδη για πώληση Μπράμπετς, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γιάκουμπ Μπράμπετς και της επίσημης πρότασης που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον Τσέχο, τουλάχιστον βάσει των όσων προκύπτουν μέσα από διαρροές της ΠΑΕ και το περιβάλλον του Θεόδωρου Καρυπίδη.

“Ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Μπράμπετς. Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι στην ομάδα συνεχίζουν προσηλωμένοι στους στόχους που έχουν τεθεί”, αναφέρουν άτομα από το στενό περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ αλλά και κύκλοι της ομάδας, σχετικά με το θέμα που βρίσκεται από χθες στην επικαιρότητα και προκάλεσε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Ενδεχομένως αυτές να έπαιξαν τον ρόλο τους όσον αφορά τη διαχείριση της περίπτωσης Μπράμπετς από τον Καρυπίδη και τελικά να αποφευχθεί μία πώληση που φάνηκε να ζημιώνει την ομάδα από πολλές απόψεις πριν καν προχωρήσει…

Χθες το βράδυ, στην εκπομπή AllAboutDrooling, με παρέμβαση του, ο Χρύσανθος Τσαλτίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Παναθηναϊκό και ούτε αντίστοιχα του Μπράμπετς με τον Παναθηναϊκό και ότι σήμερα θα εξελίσσονταν το όλο θέμα, όπως και συνέβη με την απόρριψη της πρότασης.

Πέρα από τις γενικότερες αντιδράσεις του κόσμου, έπαιξε ρόλο και η σφοδρή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει και να συνεχίσει τη καριέρα του στον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα