Κλειδώνει την πρόκριση με Combo στο 6.50!

από AllAboutARIS

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη! Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι «κίτρινοι» υποδέχονται την ΑΕΚ (19:00) και με νίκη θα πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Το πρώτο βήμα έγινε για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε για το 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνέχεια, η εμφατική νίκη επί του Παναιτωλικού (4-0) συνοδεύτηκε με εκτεταμένο rotation και τώρα ο Άρης είναι απόλυτα έτοιμος για τη νίκη, η οποία θα του δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η συνταγή δεν θα αλλάξει: Σφιχτή άμυνα, καλή κυκλοφορία, έμφαση στις αντεπιθέσεις. Το «παζλ» έχει πάντα επιτυχία σε τέτοιες αναμετρήσεις και ο Άρης, με φρεσκάδα και ψυχή, μπορεί να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 3.50, ενώ και η πολυπόθητη πρόκριση για τους Θεσσαλονικείς βρίσκεται στο 2.30.

Η δουλειά του Άκη Μάντζιου φαίνεται ήδη στην αμυντική λειτουργία του Άρη, που έχει βελτιωθεί κατά πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η ΑΕΚ δεν έκανε φάση στο πρώτο ματς και οι γηπεδούχοι μπορούν σίγουρα να βαδίσουν στο ίδιο ακριβώς μονοπάτι, κρατώντας τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία τους. Το combo της νίκης του Άρη με Under 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 6.50.

Επιπρόσθετα, η επιστροφή του Λορέν Μορόν στην αρχική ενδεκάδα αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και στις δύο πλευρές. Ο Ισπανός φορ είναι το σημείο αναφοράς του Άρη και διαθέτει την ποιότητα για να κυριαρχήσει κόντρα σε μία αμυντική γραμμή με πολλά προβλήματα και πολλά γκολ στην… πλάτη της. Ένα –  τουλάχιστον – γκολ από τον έμπειρο επιθετικό συνοδεύεται με απόδοση 3.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα