Κλειστό “κλαμπ” για δύο… υπερ απαραίτητους!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λορέν Μορόν και Βλάντιμιρ Νταρίντα… Δύο παίκτες για τους οποίους έχει ειπωθεί πολλά. Δύο κομβικές παρουσίες στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Είναι δύο από τους παίκτες με τους οποίους ξεκινάει πάντα η κουβέντα για την ενδεκάδα της ομάδας. Τα νούμερά τους και η γενικότερη παρουσία τους είναι ενδεικτικά άλλωστε, όπως και το πολύ κλειστό “κλαμπ” που κρατούν… μόνοι τους.

Με ακόμη τρία ματς για το φινάλε της σεζόν, οι Μορόν και Νταρίντα είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έχουν “σπάσει” το “φράγμα” των 40 παιχνιδιών φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ισπανός επιθετικός έχει 42, με τον Τσέχο μέσο να μετράει ένα λιγότερο (41).

Το περίεργο είναι ότι τα νούμερα είναι μεγάλα αλλά αμφότεροι έχουν κάνει πιο “γεμάτες” χρονιές. Ο Μορόν έχει το ρεκόρ των 45 αγώνων με τη Ρεάλ Μπέτις τη σεζόν 2018-19 και το οποίο μπορεί να ισοφαρίσει έως τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Νταρίντα από την άλλη έχει να περηφανεύεται για τις 47 συμμετοχές με τη Βικτόρια Πλζεν από τη σεζόν 2012-13. Ένα νούμερο που δεν πιάνει φέτος και μπορεί να το πλησιάσει μονάχα εάν κάνει μία σεζόν με περισσότερα ματς στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα