Ο Μάντζιος καλείται να πάρει αποφάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο τελικός του Κυπέλλου πλησιάζει αλλά σε αυτή τη φάση τα ματς των πλέι οφ είναι πιο κοντά για τον ΑΡΗ.

Λαμία και ΠΑΟΚ είναι η… γέφυρα της ομάδας για τη μεγάλη αναμέτρηση του Βόλου. Δύο αδιάφορα ματς στα οποία ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το απόλυτο. Δύο νίκες τις οποίες θα προσπαθήσει να πάρει υπό το ίδιο καθεστώς διαχείρισης που εφαρμόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι οφ.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει να φορμάρει και παράλληλα να προφυλάξει το… γνωστό γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχει στο μυαλό του. Δεν είναι εύκολο να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα σε δύο ματς μέσα σε τέσσερα μέρες. Και ειδικά πριν τον τελικό. Οπότε είναι αναγκασμένος τις επόμενες μέρες να πάρει τις αποφάσεις του, ξεκινώντας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία ώστε να κινηθεί αναλόγως κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οχι να κάνει αλχημείες αλλά να μοιράσει τον χρόνο σε 16-17 συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα βασιστεί για την αναμέτρηση της 25ης Μαΐου.

Το σκεπτικό αυτό δεν ισχύει φυσικά για όλους τους ποδοσφαιριστές. Παίκτες όμως όπως ο Μορόν, ο Νταρίντα, Γκαρθία και ο Φαμπιάνο είναι κλασσικά παραδείγματα περιπτώσεων που απαιτούν μία ειδική διαχείριση για μία τελευταία φορά φέτος, ώστε να είναι 100% έτοιμοι για το Κύπελλο.

Ο Μάντζιος έχει ακόμα μέρες μπροστά του και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

 

Προτεινόμενα Άρθρα