Κοντά σε Μοντόγια, πρόταση για Εμπακατά από Τουρκία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη μία αποχώρηση είναι πιθανό να σημειωθεί στο ρόστερ του ΑΡΗ το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα του Σαλέμ Εμπακατά.

Το μέλλον του Κονγκολέζου είναι αβέβαιο εδώ και μερικές εβδομάδες λόγω ενδιαφέροντος που υπήρχε από το εξωτερικό. Αυτό πήρε επίσημη μορφή μία μέρα πριν τον δεύτερο αγώνα με την Αραράτ, με πρόταση που κατατέθηκε από ομάδα της Τουρκίας για να τον αποκτήσει

Ο ΑΡΗΣ ενημέρωσε τον παίκτη και ο ίδιος βλέπει θετικά αυτή την προοπτική αφού του προσφέρονται πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει τώρα και δεν ξεπερνούν τις 70 χιλιάδες ευρώ.

To θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φύγει αφού είναι η μοναδική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας όσο ο Οντουμπάζιο έχει πάρει… μετάθεση για τα στόπερ, με τον προπονητή να είναι κάθετος εν όψει των αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ο ΑΡΗΣ βέβαια προετοιμάζεται για αυτή την αποχώρηση εδώ και κάποιες εβδομάδες, για αυτό και βρίσκεται σε επαφές με τον Μάρτιν Μοντόγια όπως σημειώνουν τον τελευταίο καιρό οι Ισπανοί.

Στο μεσοδιάστημα βέβαια μπήκε στην εξίσωση ακόμη μία περίπτωση δεξιού μπακ που άρεσε αρκετά, όμως ο Μοντόγια πήρε ξανά προβάδισμα τα τελευταία 24ωρα και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία όπως λένε οι πληροφορίες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα