Κράξιμο από Καράσκο σε Κουρτουά για την Εθνική Βελγίου

από AllAboutARIS

Το κλίμα στα αποδυτήρια της εθνικής Βελγίου δεν είναι και το καλύτερο. Αφορμή αποτελεί το γεγονός ότι ο Τιμπό Κουρτουά δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το ματς με την Εσθονία, λόγω του Ρομέλου Λουκάκου.

Λόγω της απουσίας του τραυματία, Κέβιν Ντε Μπρόινε, συμφωνήθηκε ο Λουκάκου να είναι αρχηγός απέναντι στην Αυστρία και ο Κουρτουά με την Εσθονία (20/06). Αυτό όμως δεν άρεσε στον αξιότιμο κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ένιωσε ότι έπρεπε να φορέσει εκείνος το περιβραχιόνιο κι απέναντι στην Αυστρία και όχι ο Βέλγος στράικερ.

Το γεγονός μάλιστα ότι κόντρα στην Αυστρία, το Βέλγιο αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Κουρτουά, ο οποίος τα είπε σε έντονο ύφος με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Βέβαια και οι συμπαίκτες του από την πλευρά τους δεν έμειναν σιωπηροί και του άσκησαν έντονη κριτική. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάνικ Καράσκο, που έβγαλε στη σέντρα τον έμπειρο πορτιέρε.

«Είμαστε απογοητευμένοι όλοι την ομάδα. Όχι μόνο, γιατί ο Κουρτουά είναι μέλος της εδώ και χρόνια. Αλλά και γιατί είναι ένας εκ των αρχηγών! Το περιβραχιόνιο είναι απλά μία λεπτομέρεια. Δεν είναι εκείνο που σε κάνει αρχηγό! Ένας πραγματικός αρχηγός φαίνεται από τη συμπεριφορά του, αλλά και γενικότερα την προσωπικότητα που έχει τόσο εντός, όσο και εκτός. Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να φύγει από την ομάδα. Και αυτό από μόνο του σίγουρα λέει πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος άσος.

Προτεινόμενα Άρθρα