Κριστιάνο Ρονάλντο: Σήμερα (2/1) στο Ριάντ ο Πορτογάλος, την Τρίτη η παρουσίασή του

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει την καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της ζωής του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σύμφωνα με την «Marca», φθάνει σήμερα Δευτέρα (2/1) στο Ριάντ, αύριο περνάει τις ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάζεται μπροστά σε 30.000 υποστηρικτές του κλαμπ. Μάλιστα, θα μπορούσε να κάνει άμεσα και το ντεμπούτο του, στην εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία κόντρα στην Al-Ta’ee την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, ο 37χρονος επιθετικός θα προσγειωθεί στο Ριάντ το βράδυ της Δευτέρας, προτού παρουσιαστεί επίσημα ως παίκτης της Αλ Νασρ αύριο Τρίτη (3/1), εφόσον περάσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις. Το γήπεδο του κλαμπ, χωρητικότητας 30.000 θέσεων «Mrsool Park», είναι προετοιμασμένο κι έτοιμο να υποδεχτεί με τιμές το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μπροστά σε ένα πλήθος εκστασιασμένων οπαδών αύριο.

Αν και δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη ημερομηνία σχετικά με το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την ομάδα, ο Πορτογάλος σταρ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Τα’ίε για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την Πέμπτη. Σε περίπτωση που ο Ρονάλντο δεν προλάβει να παίξει απέναντι στην Al-Ta’ee, ακολουθεί ένα εκτός έδρας ματς με την Al-Shabab (14/1) και το εντός έδρας παιχνίδι με την Ετιφάκ στις 21 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι ο πολύπειρος στράικερ -κι πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην Ιστορία- υπέγραψε στους Σαουδάραβες έναντι περίπου 200 εκατ. ευρώ, μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε στον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξής του στον Πίρς Μόργκαν, επικρίνοντας τον σύλλογο και τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα