Κόπα Αμέρικα: Πρόκριση-θρίλερ για την Αργεντινή στα πέναλτι (vids)

από AllAboutARIS

Η Αργεντινή χρειάστηκε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στη διαδικασία των πέναλτι, για να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εκουαδόρ και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa America.

Η «αλμπισελέστε» άνοιξε το σκορ με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο 35’, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Κέβιν Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις.













Νωρίτερα, στο 62’, ο Ένερ Βαλένσια είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι, σε πέναλτι που είχε καταλογιστεί για χέρι του Ντε Πολ. Μετά την ισοφάριση του Εκουαδόρ το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν προβλέπεται ημίωρη παράταση.

Εκεί, για μια ακόμα φορά, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αργεντινούς. Ο διεθνής τερματοφύλακας έπιασε τα πέναλτι των Μένα και Μίντα και παρότι ο Μέσι είχε στείλει το δικό του στο δοκάρι, η Αργεντινή πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Μαρτίνες έχει πλέον εννέα αποκρούσεις σε διαδικασία πέναλτι, σε συνολικά 24 εκτελέσεις των αντιπάλων. Επίσης, δυο πήγαν άουτ και ένα χτύπησε στο δοκάρι.







Δείτε τις καλύτερες στιγμές:







Προτεινόμενα Άρθρα