Λουτσέσκου: «Δίκαια κέρδισε ο ΑΡΗΣ, μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ» (vid)

από Χάρης Ανοιξιάδης

O Mιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την ανωτερότητα του ΑΡΗ στο παιχνίδι και ότι με τις φάσεις που δημιούργησε θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα.

Δείτε όσα είπε

Πως κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και αν έχει πιθανότητες η ομάδα του στο επόμενο παιχνίδι: «O ΑΡΗΣ αξιζε σήμερα να κερδίσει, ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, η δικιά μου ομάδα άργησε να μπει στο παιχνίδι τα καταφέραμε μετά  το 1-0 , θέλαμε να τους βγάλουμε από το πλάνο τους και να έχουμε τον δικό μας ρυθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΑΡΗΣ πάντως άξιζε την νίκη.Ζητάμε και εμείς ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε, στον ΑΡΗ δόθηκε και πέτυχε την νίκη αλλά ξανά λέω ότι ο ΑΡΗΣ άξιζε την νίκη.

Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ ήταν φοβεροί και ωθήσαν τους παίχτες τους προς την νίκη, εμείς δυστυχώς δεν θα τους έχουμε μαζί μας. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ βοήθησαν την ομάδα τους και μας έβαλαν πίεση.»

Είδε αυτά που περίμενε από τον ΑΡΗ σήμερα: «Ο ΑΡΗΣ σήμερα έπαιξε με τέτοια τακτική που ήθελε να κλείσει τους διαδρόμους μας και τα κατάφερε, η προσέγγιση του στο παιχνίδι ήταν ότι  δεν ήθελε να δεχτεί γκολ, εγώ  περίμενα από τον ΑΡΗ να παίξει ακόμα πιο επιθετικά».

Αν νιώθει τυχερός που έμεινε το 1-0 με τις φάσεις που έκανε ο ΑΡΗΣ: «Ο AΡΗΣ θα μπορούσε να πετύχει  άλλο ένα γκολ είναι η αλήθεια στο 2ο ημίχρονο. Ο Γιαρμολένκο δεν έκανε αυτό που έπρεπε να απέναντι στον Φεράρι που μας έκανε μεγάλη ζημιά. Ο ΑΡΗΣ στο 2ο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες να κάνει το 2-0».

Δείτε το βίντεο

Προτεινόμενα Άρθρα