Μάντζιος: “Βγάζει συσσωρευμένη κόπωση η ομάδα” – Τί είπε για το μεταγραφικό (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ενα μοιρασμένο παιχνίδι στο οποίο ο ΑΡΗΣ ξεπέρασε και την δεδομένη κόπωση που υπάρχει. Ετσι προσέγγισε, μεταξύ άλλων, ο Άκης Μάντζιος το ματς της Καισαριανής και τη νίκη της ομάδας του για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

“Μία σημαντική νίκη με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι και στο δεύτερο η Κηφισιά. Το πήγε στις μεγάλες μπάλες, στη δύναμη και αυτή την περίοδο δεν είμαστε σε επίπεδο να ανταπεξέλθουμε σε πολύ υψηλό βαθμό”, σχολίασε αρχικά και απάντησε σχετικά με τον Φαμπιάνο ότι, “θα δούμε… Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Γλίστρησε στο γήπεδο. Μπορεί να έχει κάποια διάταση. Οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πολλές εσωτερικές αλλαγές και με τον Οντουμπάζιο στα στόπερ. Είχε παίξει τη θέση το καλοκαίρι”.

Για τον ΑΡΗ πλέον υπάρχει το Κύπελλο και ο αγώνας με τον Βόλο, όπου ο Μάντζιος περιμένει σοβαρότητα παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα. “Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει σκορ ασφαλείας αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και συγκεντρωμένος”

Για ακόμη μία φορά ο έμπειρος τεχνικός ήταν… κοφτός στην απάντησή του σχετικά με τις μεταγραφές… “Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση”

Για το κατά πόσο το Κύπελλο μπορεί να επηρεάζει την απόδοση της ομάδας ,ο Μάντζιος απάντησε: “Είναι μεγάλη ευκαιρία και το θέλουν. Δεν χαλαρώνουν όμως οι παίκτες. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση. Οκτώ ματς μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορείς να είσαι καλά σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να το διαχειριστούμε όπως μπορούμε”.

Ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει και την ουσιαστική εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος… ξελάσπωσε τον ΑΡΗ στην Καισαριανή. “Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Το έδειξε και στην πρώτη θητεία του στον ΑΡΗ. Θέλει χρόνο., Δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά, οπότε χρειάζεται σωστή διαχείριση για να κάνει τη διαφορά”. 

Προτεινόμενα Άρθρα