Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμεσες αλλαγές από τον Ράτκλιφ, «ξήλωσε» τον CEO

από AllAboutARIS

Όλο και πιο κοντά στην αγορά του μειοψηφικού πακέτου του 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος του πλανήτη, θα δαπανήσει σχεδόν 2 εκατομμύρια λίρες για το μειοψηφικό πακέτο του 25% των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας θέσει ωστόσο και τον όρο, να έχει τον πλήρη έλεγχο στον αθλητικό τομέα, το «team» που θα έχει μαζί του από πίσω.

Και όπως φαίνεται ήδη προχωράει σε αλλαγές, παρότι η συμφωνία δεν έχει πάρει επίσημη μορφή. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος «ξήλωσε» τον CEO και βασικό στέλεχος του συλλόγου, Ρίτσαρντ Άρνολντ. Όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports», ο Άρνολντ θα αποχωρήσει άμεσα, καθώς ήδη έχουν οριστικοποιηθεί τα απαραίτητα έγγραφα για την απομάκρυνση του, με τον Πάτρικ Στιούαρντ να αναμένεται να αναλάβει τη θέση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άγνωστο πάντως εξακολουθεί να παρουσιάζεται το «αύριο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ράτκλιφ θα κατέχει μονάχα το 25% του συλλόγου.

Όπως γίνεται αντιληπτό η οικογένεια των Glazers μένει κανονικότατα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και όχι απλώς μένει, αλλά θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο του 75% του συλλόγου, που σημαίνει ότι θα εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι. Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν χαροποιεί τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι εδώ και σχεδόν μια δεκαετία προσεύχονται να αποχωρήσουν οι Glazers.

Προτεινόμενα Άρθρα