Μία από τις… ανακαλύψεις του Παλικούτσα παίζει στον Παναθηναϊκό

από AllAboutARIS

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα είναι το νέο πρόσωπο στον ΑΡΗ, με τον 44χρονο Κροάτη να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ θα βρίσκεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι εκεί, λογικά, θα συναντήσει ένας από τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους… ανακάλυψε ο ίδιος.

Πρόκειται για τον 24χρονο Σλοβένο μέσο των «πράσινων» Άνταμ Τσέριν, που είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ομάδα στην οποία μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι.

Ο Τσέριν ήταν ανακάλυψη του Παλικούτσα, όταν ο τελευταίος ήταν «αφεντικό» στη Νυρεμβέργη. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ξεχώρισε την περίπτωσή του στην Ντομζάλε της Σλοβενίας και τον αγόρασε με 1,1 εκατ. ευρώ.

Το καλοκαίρι του 2020, ο Παλικούτσα έφυγε από την Νυρεμβέργη, η οποία στη συνέχεια δάνεισε για δύο χρόνια τον Τσέριν στη Ριέκα. Εκεί όπου από το καλοκαίρι του 2021 συνεργάστηκε ξανά με τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΑΡΗ! Πέρσι τον Ιανουάριο, ο Παλικούτσα διαπραγματεύτηκε την αγορά του Τσέριν, αλλά η γερμανική ομάδα ζήτησε 1,3 εκατ. ευρώ. Τελικά το περασμένο καλοκαίρι τον πούλησε στον Παναθηναϊκό έναντι 650.000 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα