Μία ειδική καλοκαιρινή περίπτωση…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη των ιατρικών/εργομετρικών εξετάσεων στον ΑΡΗ, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν και την έναρξη της νέας σεζόν.

Η εβδομάδα αυτή θα έχει αφίξεις στη Θεσσαλονίκης, με τους παίκτες να επιστρέφουν σταδιακά και τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ενημερώσει άπαντες για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, συμπεριλαμβανομένου και του Λουίς Πάλμα.

Οσο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Ονδουριανό, λογίζεται κανονικά ως μέλος της ομάδας. Πρόκειται όμως για μία περίπτωση που χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης.

Ο 23χρονος άσσος έχει πραγματοποιήσει απότομα άλματα στη ζωή του τον τελευταίο 1,5 χρόνο και τους τελευταίους μήνες καλείται να διαχειριστεί τις… σειρήνες από διάφορες ομάδες της Ευρώπης, χωρίς βέβαια να έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του. Για τον ίδιο όμως ίσως να είναι… too much όλο αυτό που του συμβαίνει.

Στον ΑΡΗ γνωρίζουν τον Πάλμα, τον χαρακτήρα του και αντιλαμβάνονται ότι καλούνται να τον διαχειριστούν αναλόγως όσο θα βρίσκεται στην ομάδα.

Πρόθεση τόσο του Ρόμπερτ Παλίκουτσα όσο και του Τόλη Τερζή είναι να μιλήσουν με τον παίκτη όταν έρθει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΑΡΗ, μέχρι και εάν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τις δύο πλευρές. Δεν αποκλείεται άλλωστε η όλη υπόθεση να τραβήξει για μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού, αφού κανένας δεν είναι σίγουρος ακόμα πότε θα υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, εάν υπάρξει…

Προτεινόμενα Άρθρα